Värittäminen on lisääntynyt korona-aikana

Kulmakarvoja piirtämässä akvarellikynillä

Koronarajoitukset ovat lisänneet kotoilua, ja mikäpä sen helpompaa ja luovempaa harrastusta kotona tehtäväksi kuin värityskirjan värittäminen. Värittäminen on lisääntynyt – huomaan sen värityskirjani tilausmääristä.

Kirjavälitys on tilannut mukavia määriä tekemääni Ihanat naiset -värityskirjaa, ja Kirjavälitys toimittaa kirjat kirjakauppoihin eri puolille Suomea. Jos siis kirjaa ei ole kaupan hyllyssä, sen saa tilattua mistä tahansa kirjakaupasta. 

Tässä yllä on meneillään koronatammikuu 2021 -kirjatilauksen pakkaaminen Kirjavälitykselle, jotta Ihanat naiset -värityskirjan tilanneet saavat oman värityskirjansa, missä päin Suomea sitten ovatkaan.

Kirjapaketti ja Ihanat naiset -värityskirja

Tässä pari kesäkuvaa: Ihanat naiset -värityskirjapaketteja menossa Kirjavälitykselle, joka välittää kirjat eteen päin jonnekin päin Suomea innokkaille värittäjille kesäviihdykkeeksi – ja kustantaja polkee paketin fillarilla lähimpään Postiin, asiamiespostiin.

Ihanat naiset -värityskirjoja saa kaikista kirjakaupoista
  Suomalainen.com:sta
Adlibriksestä
Prismoista ym.